milivolt electronics world news Trkiye\'de_can_ve_mal_gvenlii_kalmad-didimhaber.net
27-10-2015

Trkiye\'de can ve mal gvenlii kalmad

Trkiye\'de_can_ve_mal_gvenlii_kalmad

CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, Koza pek Grubu\'na kayyum atanmasnn kabul edilemez olduunu belirtti. Tezcan, “Türkiye’de mal ve can güvenlii kalmamtr. Can güvenlii terör örgütleri tarafndan tehdit edilir oldu, mal güvenlii dorudan hükümet tarafndan ihlal edilmeye baland. Vatandan, irketlerin, i yerlerinin medyann mal güvenliinin dorudan hükümet tarafndan tehdit edildii bir Türkiye’deyiz. Bu olay Türkiye’nin kredi notunu etkileyebilecek bir admdr.” dedi.

Aydn\'da Çine CHP ilçe tekilatn ziyaret eden CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, CHP Çine lçe Bakan Tayfun ahin ve partililerle bir süre görütü. Burada açklama yapan Bülent Tezcan, pek Medya Grubu’na yönelik kayyum atanmasn deerlendirdi. Bu olayn artk Türkiye’de mal ve can güvenlii kalmadnn göstergesi olduunu belirten Tezcan, unlar söyledi: “Türkiye’de mal ve can güvenlii kalmamtr. Can güvenlii terör örgütleri tarafndan tehdit edilir oldu, mal güvenlii dorudan hükümet tarafndan ihlal edilmeye baland. Vatandan, irketlerin, i yerlerinin medyann mal güvenliinin dorudan hükümet tarafndan tehdit edildii bir Türkiye’deyiz. Öyle bir ey ki bir savc kararyla savcnn hakimden bir dilekçeyle bir kat parçasyla yapt taleple iktidar yanls yanda kesimlere sermaye transferi yapldn görüyoruz. Yani bu olay yani açkça kayyum atanyor, kayyuma AKP’li milletvekillerinin kardeleri getiriliyor. Kayyuma iktidar yanls olan medya kurulularnn temsilcileri getiriliyor. Bir yayn kuruluu ve i dünyasnn bir holdingin bütün faaliyetleri bunlar tarafndan kontrol edilmeye balanyor. Bu u demektir, zorbalkla, hükümet eliyle savc kararyla yandalara irket transferi yapyorlar. Yaptklar baka bir ey deil. Artk Türkiye’de hiç kimse mal güvenliinin olduunu söyleyemez. Hukukun olmad, hukuk devletinin olmad bir yerde hiçbir güvencenin de varlnda da söz etmek mümkün deildir. Türkiye’yi dünyaya rezil ettiler. Ülkeyi uluslararas alanda rezil ettiler. Türkiye bu ekliyle yol yürüyemez. Bir an önce hukukun hakim olaca, egemen olaca herkesin kendini güvende hissedecei bir Türkiye’ye ihtiyaç var. Bugün pek Koza Grubu\'na yaplan yarn baka bir sermaye gurubuna ya da baka bir medya kuruluuna yaplmaya balanr. Belli ki iktidar kendisiyle ilgili arzu ettii ekilde yayn yapmayan, istedii çizgide hareket etmeyen, boyun emeyen, muhalif olan hiç kimseyi yaatmak istemiyor ve yaatmama konusunda hukuk, adalet hiçbir ey tanmadan da açkça ehir ekyalna soyunmu durumda. Fakat Türkiye ehir ekyalna frsat vermeyecek. Bunun hukukla tarif edilebilir bir yan yok. Bu kanun deiikliini yaparlarken de biz itiraz ettik. Türkiye’de hiç kimsenin mal güvenlii olmaz böyle olursa. Bu dorudan doruya hükümetin istedii iadamlarn batrma, istediini zengin etme plan olarak uygulanr dedik. Ve bugün geldiimiz nokta da bu ne yazk ki.”

Seçim güvenlii konusunda deerlendirmede bulunan Bülent Tezcan, “Ne yaparlarsa yapsnlar. Sosyal medyay da kapatacak halleri yok. Güçleri yetmeyecek. Seçim güvenliiyle ilgili bütün vatandalarmz sandklara gidip bu zorbalklara kar seçim güvenliini salayacaklar. Parti olarak biz de seçim güvenliini sandklara gidip salayacaz. Türkiye’de hiç kimsenin bu basklara boyun ememesi gerekiyor. Boyun ememeyi bildiimiz zaman Türkiye’de demokrasiyi belli bir noktaya getireceiz diye düünüyorum.” eklinde konutu.

pek Medya Grubu’na yaplan hukuksuz el koyma sonras ülke ekonominin olumsuz etkilenecein kesin olduunu da ifade eden Tezcan, unlar söyledi: “Türkiye’ye artk bu artlar altnda kimse yatrm yapmaz. Yabanc sermaye gelmez. Türkiye uluslararas piyasalarda güvenilir bir ülke olmaktan çkar. Türkiye ile ticaret yaparken, i yaparken, yatrm yaparken herkes elli sefer düünür. Yani Türkiye’de yatrmc olmak için iadam olmak için kaçak saraydan vize ve talimat almak m gerekiyor. Kaçak sarayn houna giden adam olmazsan Türkiye’de çalamayacak msn? adam olamayacak msn? Dünya sermayesi kalkp da Türkiye’de herhangi bir ekilde i yapabilmesi için hükümete biat ermek boyun emek zorunda m? O yüzden bunlar kabul edilebilir bir ey deil. Bir de Türkiye ekonomisi açsndan çok olumsuz eyleri olacaktr. Önümüzdeki süreçte Türkiye ciddi bir biçimde uluslararas alanda güvenilir ülke olma konusunda ciddi handikaplar skntlar yaayacaktr. Türkiye’nin kredi notunu etkileyebilecek bir admdr.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..